„Megszülni és felnevelni,
létrehozni és nem kívánni,
megalkotni és nem birtokolni,
hatalmaskodás nélkül vezetni:
ezt kell a legnagyobb jónak nevezni!”

Gyerekeknek

Az alábbi “Felnőtteknek” címzett bemutatkozásban megtaláljátok tanulmányaimat, az általam használt módszereket, és a számomra legkedvesebb elfoglaltságokat, területeket, amelyek rólam szólnak.

A “Gyerekeknek” szóló bemutatkozásomban talán az alábbi dolgokat emelném ki, mely tapasztalataim alapján a Kulcs a Gyermekek szívéhez, lelkéhez:

Bizalom

A gyermekek hihetetlen milyen hálásak tudnak lenni akkor, amikor egyenrangú félként kezelik őket, amikor érzik, hogy egy felnőtt tiszteli őket, Lelküket, egyéniségüket, akkor is, ha gyerekek! Onnantól, hogy megadjuk Nekik a kellő tiszteletet, megbecsülést és értékelést kinyílik a kis Szívük, és bizalmat adnak nekünk!
Ez talán egy velünk született adottság is kell, hogy legyen, ami nem tanulható.

Megértés – Elfogadás

Ahhoz, hogy hatékonyan együtt tudjunk dolgozni rendkívül fontos, hogy egy elfogadó teret biztosítsunk nekik, amelyben biztonságban érzik magukat. A Boldogság Kuckóban az első dolog, amit megbeszélünk a gyermekekkel, hogy bárki, bármit mond azt más nem bírálhatja, nem nevetheti ki és nem ítélkezhetünk a másik felett! Ehelyett megtanulják az elfogadást, a szituációk tudatosítását és azt, hogy hogyan lássák más perspektívából a dolgokat. Megtanulják megérteni a társukat, ahelyett, hogy ítélkeznének felette.
Ez a megértés pedig csodálatos összefogást és együttműködést teremt közöttük!

Szeretet

Nagyon szeretem a gyerekeket és ők ezt érzik is!

Küldetésemnek és elsődleges célomnak tartom, hogy itt létemmel hozzájáruljak a gyermekek egy Csodálatosan Boldog, Szeretetteljes Életének megteremtéséhez, ahol Fényünkkel megvilágítjuk a Sötétséget.

Felnőtteknek

Hosszú évek kitartó munkája után készen állok arra, hogy megosszam veletek mindazt a tudást és tapasztalatot, melyet az elmúlt évek során megtapasztaltam és elsajátítottam. Bár mindenki a saját maga Életének mestere, és mindenkinek megvan a saját maga megoldása egyedi és megismételhetetlen életében, hisz nincs két egyforma szituáció, nincs két egyforma Sors, nincs két egyforma Lélek, mégis úgy vélem mindig és mindenkor számíthatunk olyan emberek segítségére, akiket segítőinknek tekinthetünk utunk során. Én ezt tartom elsődleges küldetésemnek, hogy Segítőd, közvetítőd legyek az utadon, mígnem Te is elérkezel és megéled azt a legcsodálatosabb teljesség érzést és állapotot, amikor meglátod és megéled azt, hogy Te magad vagy életed Mestere, és ahol semmi mást nem kell tenned, csak megpihenni abban az energiában, mely ismeri az utat!

– Dénes Zsófia –

Életutam

Visszaemlékezve gyermekkoromra szinte minden, ami én vagyok, amit „magaménak” érzek, már pici gyermekként ott volt bennem. Az élet imádata, a körülöttem élő emberek-, és a velük való kapcsolataim fontossága, valamint közvetítő-, segítő szerepem életükben. A természet szeretete, a szabadság iránti vágyam, a kommunikációs képességem igen egyedi megnyilvánulási formái, mind-mind apró jelek sokasága volt, merre vezet az én utam, miben tudok Önmagam lenni, és a legboldogabban kiteljesedni, egyáltalán mi végre születtem és mi is az én sorsfeladatom. Gyermekként nagyon is tudtam és éltem mindazt, ami hozzám tartozik. A lakberendezést tizenévesként szobám folyamatos átalakításával, újabb és újabb ötletek megvalósításával gyakoroltam. Amikor kertes házba költöztünk 8 éves voltam, és máig érzem azokat az illatokat, melyek az építkezés egyes fázisaiban érezhetőek. Egyszerűen imádtam, mélyen belélegeztem legyen az a faforgács illata, a fagerendák illata vagy a friss vakolat és festés illata. Emlékszem olyan 9-10 éves lehettem, amikor az építkezésből megmaradt kisméretű téglákat temperával színesre festettem, és addig rakosgattam, míg egy igen „designos” éjjeli szekrényt sikerült összehoznom belőlük. Akkoriban divat volt a halászháló lakásban való megjelenítése díszítő elemként, melyet nekem is sikerült beszereznem és éjszakába nyúlóan tervezgettem, hogy is lesz a legmutatósabb a mennyezetről belógatva.

Denes-Zsofi

A szobám falát saját rajzaim díszítették

A tervezésen túl másik – pici gyermekekre nem jellemző – szokásom volt a kertészkedés, mely a természettel való együtt rezgésem megnyilvánulása volt. 3-4 évesen már élvezettel kapáltam mamám virágos kertjében, majd később kamaszként, ha megbántottnak éreztem magam kimentem a kertbe és felástam azt, egészen addig, míg teljesen lecsendesedtem és megnyugodtam. Szüleim nagy örömére nálam ez volt a feszültség oldás legjobb módja. A Feng Shui, vagy az ősi magyar térrendezés tekintetében is voltak fellelhető jelek – már egészen kis gyermekkoromban – melyek ezen tudományokkal való azonosulásomat mutatták. Mamám mesélte egyszer, – mikor elkezdtem a Feng Shuival hivatásszerűen is foglalkozni -, hogy mikor pici gyermek voltam mindig óva intettem a következőkre:
„Mama, mindig csak kelet felé menj!” Az energiákra mindig is érzékeny voltam, bárhol és bármikor megéreztem a pozitív és a negatív energiák jelenlétét egy-egy lakásban, házban. Házunkat annak idején én terveztem – akkoriban még nem foglalkoztam a Feng Shuival és az ősi magyar térrendezéssel sem -, és utólag elemezve mindent pontosan úgy terveztem és valósítottam meg, ahogy annak lennie kell, hogy támogassa a családomat. Igazi tündérmese lenne az én történetem, sorsom mégis azt rendelte nekem, hogy ezen tündérmesében sok-sok akadállyal, megpróbáltatással kellett szembenéznem. Hosszú éveken keresztül éreztem kirekesztettséget életem számos területén, az áldozat szerep, a félelmek és a bizonytalanság talán legmagasabb fokát éltem meg, ez utóbbi később fizikai szinten „pánikbetegség” formájában nyilvánult meg. Többször volt halál közeli élményem, melyekre most visszagondolva hihetetlen milyen lélekjelenlétem volt akkor és abban a pillanatban. Most felidézve ezen élményeimet mindig és mindenkor egyedül vállaltam a felelősséget a változásért, a gyógyulásért és elmondhatom mindig a legnagyszerűbb „Angyalok” érkeztek segítőknek, akár mint mesterek, akár egy-egy ölelés formájában, melyek erőt adtak, hogy tovább lépjek.
Ezúton is Köszönöm nekik, nagyon hálás vagyok érte!

Denes-Zsofia

Kertészkedés mamám virágos kertjében 3 évesen

Mindemellett hosszú évek kitartó munkájának köszönhetően, úgy érzem mára sok-sok „régi” mintát (pl.: irányítás, birtoklás, türelmetlenség, ragaszkodás, féltékenység, félelmek, stb.) sikerült letennem, melyek alapja nem a szeretet, és melyek elhomályosították az Önmagamról alkotott képet. Ahogy ezen tulajdonságoktól, terhektől megváltam, fokozatosan tisztult a kép, és mostanra végre látom Önmagam, és Szeretem magam. Persze ahhoz, hogy most itt vagyok, és hű vagyok Önmagamhoz, nagyon nagy segítség volt állhatatosságom, kitartásom, és az, hogy nem ismerek lehetetlent. Ezen képességek lehet velem született adottságok, mégis nagyon hálás vagyok Édesanyámnak, és Édesapámnak, akiktől rengeteget tanultam, és kaptam ezen a téren is, és akik életüket ennek szellemében élték, és élik, hogy a Család, mint legfontosabb forrásunk, lételemünk jelentőségét átadják nekem és testvéreimnek.
Visszatérve a korábbi gondolatmenethez olyan, mintha folyamatosan próbákat kellett volna, hogy kiálljak, és ha nem adtam fel és sikerrel jártam, egy kis idő elteltével jött is a következő. Mostanra a következőképpen élem és érzem ezen helyzeteket, melyet nem tudtam volna szebben megfogalmazni, mint egyik segítőm, Bagdi Bella, akinek nagyon hálás vagyok mindazért, amit kaptam tőle, általa:

„Számomra a pozitív gondolkodás nem azt jelenti, hogy nincsenek többé nehézségeim, fájdalmaim, félelmeim, hanem azt az éberséget, hogy amikor megjelennek, kész vagyok őket a megjelenés pillanatában átalakítani békévé.” – Bagdi Bella

Ezen akadályok nélkül nem lennék az, aki most vagyok, ezért így utólag már nagyon is hálás vagyok annak az egyetemes erőnek, ami így alakította a történéseket. Mostanra láthatóvá vált számomra, hogy saját megtapasztalásaim révén mások segítségére lehetek, saját magam által kifejlesztett megoldások másoknak is segítségül lehetnek. A mai napig számos energiagyógyászati és lélekgyógyászati módszert használok, melyek hozzájárultak testi-lelki-szellemi harmóniám megteremtéséhez, és továbbra is támogatnak fejlődési folyamataimban. Fontosnak tartom megjegyezni, hogy minden egyes módszer és technika csodálatos hatékonysággal bír a maga területén, így az újabb technikák születése, csak kibővíti a korábbiakat.

A Tradicionális Reiki 2004. óta része életemnek, azóta folyamatosan és igen intenzíven gyakorlom és élem. Miután 2005-ben elvégeztem a Tradicionális Reiki 1. fokozatát, majd 2006 februárjában a 2. fokozatát, szinte minden további tanfolyamon részt vettem ismétlőként, majd a későbbiekben asszisztensként. Mindig is az érzéseimre, a belső hangomra hallgattam, és csak tanultam, tanultam és tapasztaltam. Nyitott voltam minden új információra, minden „üzenetre”, melyek fejlődésemben segítségül szolgáltak. Majd 2007-ben jött egy érzés, hogy szeretném a mester szintet is elérni, ezért belekezdtem ebbe a tanfolyamba is, és 2008 februárjában behangolást kaptam a Tradicionális Reiki Mester szintre. Ezután évről évre egyre több és több ember számára lettem segítő, közvetítő, mígnem szembesültem azzal, hogy a gyógyítás is életfeladataim közé tartozik, melyet mostanra teljes elkötelezettséggel és szeretettel felvállalok.

Ahhoz, hogy a kezelés mellett tanfolyam tartására is hivatott legyek, 2010-ben kezdtem el a Tradicionális Reiki Mester-, Tanár fokozatot, melyet 2014-ben sikeresen elvégeztem. A Reiki energiagyógyászati módszer révén sikerült rátalálnom Önmagamra, tisztán látni, érezni és felvállalni az utam, a feladataim, és ami a legfontosabb megszeretni Önmagam, és igent mondani arra, hogy mostantól szeretem, tisztelem és megbecsülöm magam, mely belső bizonyosság, rendkívüli magabiztosságot, önbizalmat és biztonságot teremtett Bennem, Életemben.

Voltak azonban olyan területek, megoldandók az életemben, melyek továbbra is fennálltak, és az Önmagamba vetett legerőteljesebb hitem ellenére sem akartak megváltozni. Ekkor találtam rá a Családállításra, mely hasonló „szerelem” számomra, mint a Reiki. Első alkalommal, amikor is részt vettem egy csoportos családállításon egyből megláttam a módszerben rejlő óriási lehetőségeket, valamint az egyediséget és azt, hogy milyen esetekben alkalmazható. A csoportos családállításokon 3 évig vettem részt szintén nagyon intenzíven, minden hónapban 1 alkalommal állítottam saját megoldandóimra és szinte minden állításban képviselőként is szerepeltem. Soha nem felejtem el, akkori mesterem szavait, aki a végén finoman megkérdezte tőlem, hogy nem arról van szó, hogy az állítás már-már szenvedélyemmé vált, és nem feltétlenül a szükségessége miatt ragaszkodom minden egyes alkalommal, hogy állítsak az életemben zajló eseményekre? Én viszont rendíthetetlen voltam, és amíg az érzések jöttek, addig teret engedtem nekik, és állítottam. Utólag persze erre is fény derült, ezek már tényleg nem csak saját állításaim voltak, hanem a gyakorlat, mellyel felkészültem a Családállító szerepemre. Majd tényleg megérett bennem valamiféle változás, és továbbléptem. Mint oly sokszor életem során ismét angyali sugallatok érkeztek és eljutottam következő tanítómhoz, akinél először tapasztaltam meg az egyéni családállítás módszerét kinder figurákkal, majd kagylók alkalmazásával. Négy évnyi megtapasztalás után úgy vélem mindkét formának meg van a maga előnye, én mégis az egyéni családállítás mellett tettem le a voksom, mivel ebben a formában a lélek sokkal könnyebben és jobban megnyílik, lehetővé téve ezzel a forrásemlék, a megoldandó gyökerének tisztánlátását és végleges oldását szinte egyetlen állítás után.

A Családállítás módszere óriási változásokat hozott az életembe, rengeteg genetikai (családi rendszerből) és történelmi szintről (előző életből) származó sorsközösség vállalást tettem le, és ezáltal sok-sok áldozat és tettes szerepvállalás került elengedésre életem szinte minden területén. Mások terheinek, feladatainak elengedése által egyre szabadabbá váltam, és csak nőtt és nőtt belső erőm szabad kapacitása saját feladataim, céljaim megvalósítására, kivitelezésére. Teret teremtettem Önmagam számára, saját Életem befogadására.

Óriási lelkesedéssel fogtam bele céljaim megélésébe, azonban újabb kihívással néztem szembe! A hosszú, évtizedes áldozat szerepek megélése bizony nem maradt következmények nélkül, mély nyomot hagytak hitrendszereimben, meggyőződéseimben. Elkezdtem figyelni magam, mi az oka, hogy bár bizonyos dolgokban óriási változásokat tudtam elérni, mégis voltak olyan témák, illetve életterületek az életemben, ahol még mindig blokkoltam magam, és nem voltam képes saját korlátaim, határaim főlé kerekedni.

És igen, minden kérdésre választ kapunk, amennyiben feltesszük a kérdést!

Megértettem, hogy bár elértem, hogy magabiztos vagyok, önbizalmam van, látom az utam, a feladataim és érzem is magamban az erőt, a szeretetet és késztetést, hogy megvalósítsam Önmagam, a tudatomban azonban rengeteg olyan korlátozó, negatív hitrendszer alakult ki az évek során, melyek az Értelem révén határt szabtak Érzéseimnek.

A megoldást tudatalattinkban rejlő negatív,- korlátozó hitrendszereink, érzéseink elengedésére: a ThetaHealing® energiagyógyászati módszerben találtam meg. Lenyűgözött a módszer egyszerűsége, gyorsasága és hatékonysága, és az a szemléletváltás, amelyet kaptam általa.

Egy új világ, egy új Élet perspektívája tárult elém, első gondolatom az volt: Ez az a módszer, mellyel a Vonzás törvényét, “A Titkot” gyakorlatban is alkalmazni tudom.”, és amelyben megtapasztalhatom a “Go with the Flow” érzését.A technika alkalmazása mindennapjaim része lett, azonban szinte az első alap tanfolyamtól kezdve a hagyományostól eltérő módon használom. Először próbáltam erőltetni, hogy külön válasszam a két technikát, de olyan mélyen belém ivódott a Családállítás tana, hogy a ThetaHealing® technikájával csak együttesen tudtam alkalmazni. Majd szépen lassan kialakult egy a mindkét technikát is magába foglaló, de ugyanakkor legalább annyira eltérő módszer, saját módszerem a Family Healing® lélekgyógyászati módszer. A módszer egyediségéről, annak gyakorlati alkalmazásáról, valamint egyéb felnőtteknek szóló megoldásokról további információkat, esettanulmányokat a www.familyhealing.hu és a www.deneszsofia.hu honlapjaimon találsz.

A gyógyulásokban, személyiségfejlődésekben való közreműködésem során a Lélekközpontúságom, Elhivatottságom, sok éves Tapasztalatom, Látszat mögé Látásom mind-mind hozzájárulnak a sok-sok Örömteli Eredmény megszületéséhez!

Szeretettel Fogadlak akár egyéni kezelésre, akár tanfolyamaimon!

Tanulmányaim

2018: Access Consciousness Bars® Képzés
2017: Trükkös Békák® Tréner
2016: Family Healing® Alapító, Konzulens, Tanár
2016: Points of You® Certificate Trainer
2016: ThetaHealing® Advanced Dna Instructors – ThetaHealing® Institute of Knowledge – ThetaHealing® Tanárképzés
2016: ThetaHealing® Basic Dna Instructors – ThetaHealing® Institute of Knowledge – ThetaHealing® Tanárképzés
2016: ThetaHealing® Intuitive Anatomy – ThetaHealing® Institute of Knowledge
ThetaHealing® Intuitív Anatómia Képzés
2015: ThetaHealing® Manifesting and Abundance – ThetaHealing® Institute of Knowledge
ThetaHealing® Teremtés és Bőség Képzés
2015: ThetaHealing® Advanced Dna – ThetaHealing® Institute of Knowledge
ThetaHealing® Haladó Dns Tanfolyam
2015: ThetaHealing® Basic Dna – ThetaHealing® Institute of Knowledge
ThetaHealing® Alap Dns Tanfolyam
2014: Lakberendező képzés – Junior Art Center – Műszaki Egyetem képzőszerve
2014: Családállító Terapeuta képzés
2014: Tradicionális Reiki Mester-, Tanár
2008: Tradicionális Reiki Mester
2008: Feng Shui Szaktanácsadó – mester szintű (Feng Shui Akadémia)
2006: Tradicionális Reiki Tanfolyam 2. fokozat
2005: Tradicionális Reiki Tanfolyam 1. fokozat
2004: Európai Uniós Pályázati Tanácsadó-, Pályázatíró és Projektmenedzser (Gkm Multiplikátor Képzési Program)
2003: Marketing-és reklámmenedzser (Okj)
2003: Külgazdasági szakos közgazdász (Marketing-és reklámmenedzser szakirány és Angol
üzleti nyelvi fordítási és tolmácsolási szakirány)

Referenciáim

“Egy teljesen új világszemléletet kaptam a tanításaid által. Köszönöm hogy megmutatod a dolgok hátterét és mondandóját. Rengeteg motivációt , kitartást és erőt adsz minden egyes kezelés után. Bármilyen problémám van hozzád mindig fordulhatok és önzetlenül rávezetsz a megoldásra. Segítesz megvalósítani az álmaimat. Hálás vagyok hogy ilyen családtagom,barátom és tanítóm lehet. Hanna💗

“Én nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy egy ilyen csodálatos embert ismerhettem meg, mint te, már ez önmagában egy csodálatos fantasztikus érzés! Amikor veled vagyok mindig mosolyoghatok önmagam lehetek, segítettél megtalálni önmagam és elfogadni szeretni azt. Egy teljesen más világba vezettél és megmutattad mennyire csodálatos is. Amikor békázunk annyira feltölt és jó kedvem lesz utána. Ha valami van egyből segítesz és próbálod megmutatni a dolgok jó oldalát. Nagyon sok motivációt kapok tőled. Nagyon örülök neki hogy egy ilyen csodálatos embert ismerhettem meg és a barátom és tanítóm lehet.”💗“Zsófival nagyon régóta ismerjük egymást, és most már mondhatom, hogy évek óta segít a felmerülő problémáim megoldásában. Olyan magabiztosságot, és erőt kapok tőle egy-egy kezelés alkalmával, hogy azt érzem nincs előttem akadály. Maximális bizalom, és önzetlenség jellemzi a kapcsolatunkat. Nem tudok elég hálás lenni neki a sok segítségért, támogatásért, amit már eddig is kaptam tőle. Az erő, a pozitív kisugárzás, a melegség, ami árad belőle, már önmagában nyugalmat áraszt. Biztos kézzel vezet az utamon!”

“Az angyalok Isten kifejeződései, akik elménk megannyi szintjén titokzatos és kifinomult módon kapcsolódnak hozzánk. Az Ég küldöttei Ők, akik – ha elfogadjuk gondoskodásukat – képesek megváltoztatni életszemléletünket, viselkedésünket, gondolkodásmódunkat és ideáljainkat.” – “Ez vagy nekem”…Egy őrangyal…😊

És ha már itt tartunk, hàlàsan köszönöm, hogy VAGY!! A segítő, a tàmogató, az utat mutató …és az egyik legszebb érzés , amit tőled mindig megkapok, hogy tudom mindig van megoldás, és ehhez mindig jár tàmogatàs is!!!😇😇😇

Szeretlek Zsófim!!😇😘

“Köszönetet szeretnék mondani amit tőled kaptam,🙂 egy új élet egy új lehetőség, egy kezdet a boldogabb élet felé. Az önbizalmam az életre való rálátásom sokkal pozitívabb lett és máshogy látom a lehetőségeket amit az élet nyújt. Magabiztosabb lettem és pozitívan is tudok már gondolkodni, megtudom élni a “nőt”🙂❤️ és elfogadni önmagam. Nem győzöm ismételni magam KÖSZÖNÖM Amit adtál és ahogyan …önzetlenül és tisztán ..örülök hogy téged választottalak.”

“Drága Zsófi!
Köszönöm neked azt a figyelmet, segítséget, hozzáértést, szeretetet amit kaptam tőled. Kétszer voltam nálad és nagyon sokat segítettél mindkét alkalommal. Láttattad hogyan tudom jobbá tenni az életemet. Fantasztikus érzés! Lenyűgöző a tudásod és a személyiséged! Boldog vagyok hogy túljutottam a nehézségeken a segítségeddel. Kívánom mindenkinek hogy tapasztalja meg ezt az érzést. Nekem rengeteget segítettél. Örök hála mindenért!! ❤️😘

“Te olyan Segítő, Mester vagy, aki nem fentről figyeli, hogy a tanítványok megérkezzenek, hanem a Kezedet nyújtod felénk, mintha egy létrát adnál ezáltal, úgy támogatsz Bennünket, és emelkedünk fel általad!”

“Először is nagyon örülök, hogy találkoztunk, mert nagyon sokat segítettél nekem az elmúlt években. ☺ Bármilyen kezelés volt, mindig rávilágított valamire, amire éppen szükségem volt. A legutóbbi tanfolyam, valamint az önismereti része hozta el számomra az igazi felismerést, amiért nagyon-nagy hálát érzek feléd!! 💞 Nagyon logikusak voltak a tanítások, amiket megosztottál velem, hogy mi miért történik, és hogy hogyan lehet ezen változtatni. Szeretném, ha még több ilyen ember lenne, mint Te aki segít embertársain és többen is rájönnének, hogy a lélekkel is kell foglalkozni, nem csak a külső dolgokkal! 🙂

” Zsófinál Reiki I. tanfolyamot végeztem. Ez a tanfolyam pozitív szempontból megváltoztatta az életemet. Zsófi személyében egy hozzáértő, biztos tudással rendelkező szakemberre találtam. Csak ajánlani tudom!”

“Én egy 55 éves nő vagyok.ebben a korban mar elég sok lelki fájdalmat megélünk,ami blokkolja a jelen életünket.
Szenvedtem a városban a munkahelyemen, nem éreztem jól magam.
Személyes konzultáción jártam Zsófinál kb. 3 szor.
Egy pár hétig nem éreztem változást.aztán egyik napról a másikra 180 fokot változott az életem.
Megpályáztam egy állást egy gyönyörű városban és megnyertem.
2 hónap leforgása alatt 35 év után váltottam lakhelyet. 23 év után munkahelyet.😃Most boldog vagyok és hálás hogy ezt megtettem. Zsófi mindig mondta Nekem óriási energiám van.amit akkor nem hittem el.
Hálásan köszönöm Zsófi!Most már tudom hogy bármire képes vagyok!.💝😘😃

“Az alkalmazott módszer segítségével felismertem az éppen aktuális témához kapcsolódó blokkjaimat. A kezelések után éreztem a változást, erősebb lettem. Megtanultam különbséget tenni milyen az amikor egóból akarunk valamit, vagy szívből, érzésből.”

“Amióta ismerem nekem ő a “nyugalom szigete”. Harmonikus egyéniség, aki ezt a “nyugalom szigetet” teremtette meg otthonában, illetve a kezelő helyiségében.”

“Köszönöm azt a motiválást és folyamatos inspirációt, amit Tőled kapok. Hála Neked és a kifinomult ízlésednek Otthonunkban tökéletes harmóniában vannak a színek, bútorok. Olyan jól esik Benne lenni! Különleges és csodás élmény volt részt venni Nálad Családállításon. Az a fantasztikus nyugalom, amiben ott részem volt, és az a változás, ami utána elindult, folyamatos erőt ad mindennapjainkhoz. Köszönjük, hogy vagy Nekünk, hogy Szeretsz és támogatsz bennünket! Hála Érted!”

“Hálás vagyok Zsófinak azért, mert szembesített önmagammal, így képes vagyok tudatosan járni a saját utamat és hatékonyabban megoldani a feladataimat.”

“Harmóniát, nyugalmat, tudatosságot és még sok más lelki értelemben vett értéket adott nekem, mióta megismertem. Az energia, a benső én és a természet összhangjának fényében kialakított helyiségben megtaláltam a tökéletes ellazulást, a valódi, tiszta érzéseim. Ezekért az élményekért nagyon hálás vagyok.”

“Hosszú évek óta ismerjük egymást, ez alatt az idő alatt csak egyre erősödött bennem, hogy Zsófi milyen korrekt, megbízható, segítőkész. Kommunikációját áthatja a kedvesség, a szeretet. Magam is megtapasztaltam, hogy optimista szavaival, tanításaival mennyi erőt és biztatást képes adni a nehéz percekben is. Könnyű vele az együttműködés, hiszen megnyugtató légkört teremt maga körül és maximális empátiával fordul az emberek felé. Egyenrangú félként megbecsüli minden tanítványát. A energiagyógyászati ismereteit állandóan bővíti, igyekszik újabb és újabb területeket megismerni. Én magam a reiki I,II tanfolyamán és a theta healing tanfolyamon vettem részt. Mindegyik nagyon jó hangulatú volt, és rengeteg felismerést hozott számomra. Zsófi egyre nagyobb tapasztalata és tudása birtokában sok embernek segített már. Példa értékű az embersége, figyelmessége és fáradhatatlan segíteni akarása.”