A Tradicionális Reiki I. fokozatú Tanfolyam elvégzése fizikai szinten rendkívüli változást hozhat gyermeked számára, hiszen négyszeresére emelkedik az energiaszintje, mely természetesen többféle módon megnyilvánulhat. Az energiaszint emelkedés egy magasabb szintű rezgést eredményez, mellyel sokkal harmonikusabban érezzük magunkat, megéljük a belső békét, nyugalmat, valamint megtaláljuk középpontunkat.
A tanfolyam során a gyermekek megismerhetik a Tradicionális Reiki eredetét, történetét, valamint a Reiki életszemléletét.
A Reiki alapelvek beépítése mindennapjaikba hozzájárul, és megfelelő alapot teremt az életükben megnyilvánuló helyzetek, szituációk, esetlegesen előforduló konfliktusok tudatosításához, a kapcsolatok harmonizálásához és mindenekelőtt ahhoz, hogy Önmagukhoz hűen éljék az életüket.
Az egyik leghatékonyabb módszer önbizalmuk növelésére és megfelelő biztonságérzetük kialakítására.
A tanfolyam elvégzése után képessé válnak kézrátétellel energiát közvetíteni maguknak és másoknak egyaránt. Megtanulják a teljes testkezelés és a chakra kezelés módját, az energiák harmonizálását.
Amennyiben szeretnél a gyermekedhez eljuttatni egy olyan energiagyógyászati módszert, amely bárhol, bármikor segítségére lehet, hogy nyugalmat, belső békét és harmóniát éljen meg és rátaláljon Önmagára, jelentkezzetek következő tanfolyamunkra!

A Reiki egyetemes életenergia mindennapos használatával minimalizálhatóak az esetleges megbetegedések kockázata! Fontos: Nem szükséges hinni benne, anélkül is működik, mindemellett az első megtapasztalás megteremti a hitet! 🙂

Mivel a gyermekeknek szóló tanfolyamot nyáron tartjuk, így egy tábor keretén belül több napjuk lesz a megfelelő gyakorlat elsajátítására! 😇💞💫
A Reiki Tábor egy csodálatos utazásra hívja a gyermekeket, ahol a következő “varázslatokban” lehet részük:
A tanfolyam mellett széleskörű ismeretet kapnak a gyerekek a csakrákról, melyekhez kapcsolódó ismeretek köré épülnek az egyes gyakorlatok, mesék, meditációk, természetesen játékosan, könnyedén, gyermek nyelven!
– Ásványtan
– Színtan
– Érzéstan
– Tudatos Légzéstan
– Mandalafestés, rajzolás
– Önismeretet fejlesztő játékok
– Önbizalomerősítő gyakorlatok
– Meditációk, spirituális mesék
– Szeretet kör
– Hála kő festés
– Virágmeditáció
– Points of You önismereti játék
– Csakrák Varázsa
– és sok-sok Reikizés

A legközelebbi Reiki Tábor Tanfolyammal:

2018. augusztus 06-10. 9-15 óráig

Étkezés külön megegyezés alapján akár menü, akár hozott szendvicsek formájában, ennek eldöntése közös megegyezéssel a szülők feladata!

Tábor díja, mely tartalmazza a tanfolyam díját is: 30.000,- Ft/fő
Testvérek, barátok csoportos kedvezményének igénylésére van lehetőség, ebben az esetben 25.000,-Ft/fő a tábor díja!
Azoknak, akik egész évben folyamatosan járnak a Boldogság Kuckó foglalkoztató óráira, 50% kedvezmény jár bármely nyári táborban való részvételre!💞😇💫

Regisztráció:
A tábor minimum 3 főtől indul, és maximum 10 főt tudunk fogadni, ezért érdemes minél hamarabb regisztrálni!

Amennyiben hamarabb nem telik be a férőhely, úgy jelentkezni 2018. július 30. napjáig lehetséges az alábbi elérhetőségeken:
☎️06-20-9898981
📧lelkembenazotthonom@gmail.com
A regisztrációt 5.000,-Ft előleg befizetésével tudjuk elfogadni, befizetési határidő: 2018. július 30.