“A legtöbb, amit a Gyermekeinknek adhatunk: Gyökerek és Szárnyak!”

Az Életünk folyamatos fejlődés, tanulás….azért vagyunk itt, hogy fejlődjünk, hogy beteljesítsük, megéljük életfeladatunkat, hogy meggyógyítsuk, “jobbá tegyük” emberi kapcsolatainkat… hogy eljussunk végre oda, hogy élvezzük az Életet és Örömmel fogadjunk minden egyes napot!
Emlékszel milyen mély nyomot hagytak Benned gyermekkori,- kamaszkori emlékeid (esetleges ismered a kirekesztettség, megalázottság, csalódottság érzését)?
Tudod mennyi negatív, korlátozó hitrendszer alakulhatott ki Bennünk a “régi mintákat” képviselő oktatás miatt (félelmek, megfelelési kényszer, önmagunk, kreativitásunk elnyomása…)?

Sok-sok év telt el amióta általános iskolás vagy középiskolás voltam, de sajnos rengetegszer tapasztalom most is ugyanazokat a mintákat, energetikát a mostani gyermekek életében is!
A fogyasztói társadalom általi versengés miatt számos iskolában az eredmény központúság győzött az emberközpontúság felett….

Gyermekeink reggeltől estig “robotolnak”, hajtanak, “tanulnak”, de vajon mindebből mit tudnak hasznosítani?
Hogyan tudják majd felismerni mi valójában az életfeladatuk?

Mit szeretnének tiszta szívükből csinálni?
Tudják-e vajon mennyire fontos a belső hangjukra, testük jelzéseire vagy egyáltalán szívükre hallgatni?
Tudják-e majd hogyan legyenek boldogok, hogy mit jelent a boldogság, az önfeledtség és az öröm?
….és folytathatnánk még sokáig, mennyi mindent nem sajátítanak el ebben a mókuskerékben….
Szeretnéd, hogy gyermeked Örömteli úton fejlődjön, és legyen egy olyan technika a kezében, melyet könnyedén képes lesz bárhol bármikor használni, hogy középpontjában maradjon? 

Akkor szívből ajánlom a ThetaHealing® csodálatos technikáját mely elsajátításával gyermeked:
– könnyedén képes lesz bárhol bármikor a “rosszat” “jóra” fordítani, – megismeri azt az érzést, hogy bármi lehetséges, amit tudatos, és tudatalatti hitünk is befogad, persze oly módon, hogy az számára a lehető legjobb úton és módon történjen,
– megfelelő módon tud majd manifesztálni/teremteni,
– megtanulja hogyan tegyen és hogy lehetséges különbséget tenni saját hitrendszerei és érzései, illetve szülei/tanárai/barátai hitrendszerei és érzései között, abban az esetben ha az azokkal való azonosulás számára fájdalmas, korlátozó, romboló lenne
– képes lesz elengedni a negatív érzéseket, és megtanítani magának olyan érzéseket, amiket lehet eddig még sosem tapasztalt, de vágyik rá.
A technika által folyamatosan tud majd gyermeked “dolgozni” magán könnyedén, örömteli úton, mely hozzájárul emberi kapcsolatainak pozitív változásához, az egyes élethelyzetek korának megfelelő tudatos kezeléséhez, felszabadultsághoz, megkönnyebbüléshez!
Tanfolyam tematikája:
– Alapfogalmak tisztázása természetesen
– A szavak, gondolatok Teremtő ereje
– Érzékelések és a csakrák működése
– ThetaHealing® ásás technikák
– Izomtesztelés
– Hitmunka (ásás – érzések mentén a gyökérproblémáig való eljutás, negatív hitrendszerek, programok pozitív hitrendszerré való lecserélése)
– Érzelemmunka (pozitív érzelmek teremtése, letöltése, negatív érzések elengedése)
– A Létezés 7 Síkjának megismerése
– Tudatos Teremtés/Manifesztáció hatékony módja
Mivel a tanfolyamot egy tábor keretein belül tartjuk, így kellő gyakorlatot tudnak szerezni, hogy utána saját maguk is tudják használni a technikát a mindennapok során!

A tábor mindennap 9-15 óráig tart, étkezés külön megegyezés alapján akár menü, akár hozott szendvicsek formájában, ennek eldöntése közös megegyezéssel a szülők feladata!

Tábor részvételi díja, mely tartalmazza a tanfolyam díját is: 45.000,-Ft
Testvérek, barátok csoportos kedvezményének igénylésére van lehetőség, ebben az esetben 35.000,-Ft/fő a tábor díja!
Azoknak, akik egész évben folyamatosan járnak a Boldogság Kuckó foglalkoztató óráira, 50% kedvezmény jár bármely nyári táborban való részvételre!💞😇💫

A ThetaHealing® Táborba 12 – 17 éves korú kiskamaszokat-, kamaszokat várunk! (Eltérő korhatár esetében kérjük e-mailben vagy telefonon jelezzétek részvételi szándékotokat, egyedi esetekben, különleges képességekkel rendelkező gyermekeknél akár a 8-9 alsó korhatár is lehetséges!)

Amennyiben hamarabb nem telik be a férőhely, úgy jelentkezni 2018. július 15. napjáig lehetséges az alábbi elérhetőségeken:
☎️06-20-9898981
📧lelkembenazotthonom@gmail.com
A regisztrációt 10.000,-Ft előleg befizetésével tudjuk elfogadni, befizetési határidő: 2018. július 15.