A Trükkös Békák® Csoportos foglalkozások folytatódnak egész tanévben, hiszen ahhoz, hogy a gyermekekben látványos fejlődés vagy változás történjen egy-egy témát érintően alapvető fontosságú a megfelelő, rendszeres gyakorlat, a módszer alapjait képező feladatok legalább heti rendszerességgel történő elvégzése.
Természetesen azon gyermekek számára is tartalmas a foglalkozás, akiknek nincs különösebb megoldandójuk, számukra a trükkök elsajátítása további könnyedséget jelenthet a tanulás során.
Akik még nem találkoztak a módszerrel, a Trükkös Békák® módszer lényege, hogy mind a mozgásfejlesztés, mind a különböző stresszoldó gyakorlatok révén hozzájáruljunk a gyermekek testi,-lelki,-szellemi fejlődéséhez, önbizalmuk, magabiztosságuk növeléséhez, belső békéjük, egyensúlyuk megéléséhez. A különböző agyi területek stimulálása történik motoros gyakorlatokkal, mely által fejlődnek egyéb idegrendszeri területek is. Integrálja az agyféltekék működését, hatással van a koncentrációra, a figyelemre, önszabályozásra, továbbá egyidejű több csatornás figyelmet fejleszt. Progresszív relaxációt használva a testtudatot erősíti. A stressz kezelésére regressziós vizualizációs technikát alkalmaz.
A módszer által fejlődik ritmus,-és egyensúlyérzékük, valamint rugalmasságuk is, ami megkönnyíti a mindennapok ritmusával való harmonikus együtt rezgésüket is.
A foglalkozások hetente 1 alkalommal vannak!
A foglalkozások az alábbiakat tartalmazzák:
 Mandalafestés, rajzolás – negatív érzések pozitívra transzformálása
 Stressz,- és feszültségoldó gyakorlatok, konfliktuskezelés
 Bal,-és jobb agyféltekék működését harmonizáló, összehangoló gyakorlatok, finommotorikát fejlesztő gyakorlatok, mozgásfejlesztés
 Önismeretet, önbizalmat, biztonságérzetet fejlesztő játékok
 Meditációk, spirituális mesék, relaxációs gyakorlatok (progresszív relaxáció vagy mesébe épülő regressziós vizualizáció)
 Szeretet kör
 Hála kör
A Trükkös Békák® Csoportba 6 – 14 éves korú gyermekeket várunk!
Az alábbi csoportokhoz tudtok csatlakozni:
Kedd: 17:30 – 18:30 
Csütörtök: 16:30 – 17:30
Jelentkezési szándékotokat, illetve azt, hogy melyik napon szeretnétek jönni a Kapcsolat menüpont alatti elérhetőségeken jelezhetitek!
Befektetés gyermeked fejlődésébe: 2.500,-Ft/alkalom
Testvérek csoportos kedvezményének igénybevételére is van lehetőség, ez esetben: 4.000,- Ft/2 fő/alkalom

Vidámság, könnyedség, önfeledtség, sok-sok nevetés és varázslat, ez mind egy mesebeli helyen a Boldogság Kuckóban várja a kikapcsolódni, feltöltődni vágyó gyermekeket!